Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sømpistoler, Tjep

Sømpistoler fra Tjep

Sømpistolen er din bedste ven, når du skal lave større projekter, som kræver mange søm. Skal du monterer flere meters lægter, eller skal du måske sætte et helt træloft op? Så kan en sømpistol fra Tjep helt sikkert hjælpe dig med at klare jobbet meget hurtigere.

Stort udvalg af sømpistoler

Hos Dorch og Danola, finder du et kæmpe udvalg, af alle typer af sømpistoler fra alle de bedste brands. På denne side vil du finde de bedste sømpistoler fra mærket Tjep. Tjep er Danmarks største brand, når det kommer til sømpistoler og andre former for befæstelse. De laver både professionelle pistoler til håndværkeren, samt mere prisvenlige pistoler til gør-det-selv-folket.

Hvilken slags sømpistol skal du vælge?

Sømpistoler kommer i flere forskellige udgaver, som har hver deres fordele. Når du skal vælge hvilken sømpistol du skal købe, findes der overordnet 3 forskellige typer af sømpistoler. Der findes almindelige sømpistoler som er drevet af trykluft og så findes der akku sømpistoler og gasdrevne sømpistoler.

Herunder, vil du kunne læse en kort beskrivelse af alle disse typer af sømpistoler.

Almindelige sømpistoler

En almindelig sømpistol, er som sagt drevet af lufttryk, dette er den mest normale type af sømpistoler. En sømpistol som er drevet af lufttryk, er det bedste valg, til de fleste opgaver, hvor du bruger en sømpistol. Når du skal benytte dig af denne type sømpistol, har du også brug for en kompressor.

Det er også almindelige sømpistoler du kan se på denne side. Alle disse sømpistoler, egner sig godt til arbejdsopgaver som f.eks. lægning af gulve, opsætning af loftlægter og andet arbejde hvor du kan have en kompressor stående og hvor du har brug for ekstra kraft.

Akku sømpistoler

En akku sømpistol, er til dig som skal lave mindre opgaver, hvor du ikke behøver så meget kraft. En akku sømpistol er drevet af et genopladeligt batteri, og der er derfor ikke en ledning i vejen når du skyder. En akku sømpistol er især velegnet til montering af inddækning og gerigter.

Hvis du er interesseret i en akku sømpistol, så kan du læse meget mere og samt se hele vores udvalg af akku sømpistoler her

Gaspistoler

En gaspistol drives som det lyder på navnet, af gaspatroner som påmonteres på pistolen. En gaspistol er til dig som har brug for en kraftig sømpistol, men ofte arbejder steder hvor du ikke kan medbringe en kompressor. Arbejder du f.eks. på tage, hvor du skal lægge taglægter, tagpap eller lignede, er en gaspistol ideel til jobbet.

Hvis du er interesseret i en akku sømpistol, så kan du læse meget mere og samt se hele vores udvalg af gaspistoler fra Tjep her.

Tilbehør til sømpistoler

Når du har fundet ud af hvilken type af sømpistol du gerne vil købe, så skal du også finde de søm, stifter eller klammer som passer til. Du kan her se hele vores udvalg af søm, stifter og klammer fra mærket Tjep.

Vil du gerne se dine varer inden du køber?

Hvis du gerne vil se dine varer inden du køber, så kan du på vores 1500 m2. store showroom og butik i Odense, få lov til dette.

Hent selv eller få din sømpistol leveret

Når du køber værktøj fra Tjep hos Dorch & Danola, kan du altid selv vælge, om du vil have dit værktøj leveret, eller om du selv vil komme og hente det, på vores lager i Odense.

Kontakt os

Sidder du, efter at have læst det ovenstående, stadig med et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret? Så er du altid velkommen til at ringe på 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected]. Så vil en af vores mange eksperter, få besvaret dit spørgsmål hurtigst muligt.