Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trend - Sikkerhedsudstyr

Trend - Beskyt dig selv 

Trend tilbyder professionelt tømrer-, industrielt- og træbearbejdningssortiment, og er især kendt for deres høje kvalitet af deres produkter, innovative løsninger og lang holdbarhed. Deres åndedrætsværn er designet til behagelig beskyttelse under træbearbejdning og kan bl.a. anvendes til fræsning af MDF, panelmaterialer såvel som til forarbejdning af naturligt træ. Trends åndedrætsværn er derfor ideel ved f.eks. slibning af drejede emner, da filtrets effektivitet er på 98%. Derudover er åndedrætsværnet en kombination af ansigtsbeskyttelse og hjelm, som sikrer en bedre beskyttelse. Hvis du arbejder på en meget støvet arbejdsplads, så er Trend en sikker løsning.

Trend hos Dorch & Danola 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af beskyttende produkter fra Trend. Trend går ikke på kompromis med kvaliteten, så du kan være sikker på, at de produkter du køber, har en lang levetid. Her finder du blandt andet beskyttende og motordrevet åndedrætsværn/visir, som giver dig beskyttelse under træbearbejdning, skærmbeskyttere eller filtre til åndedrætsværn.

Råd og vejledning

Det kan være svært at vurdere, hvilket behov du egentlig har for beskyttelse på arbejdet. Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Trend eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til dig.