Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trollull

Hvis du mangler høj-kvalitets ståluld til finpudsning og polering af forskellige typer overflader, bør du overveje ståluld fra Trollull.

Det norske brand Trollull har siden 1930’erne produceret ståluld i super høj kvalitet. Faktisk er kvaliteten så høj, at brandet har opnået en så stor popularitet, at de kan kalde sig markedsledende i Skandinavien samt Storbritannien og Irland.

Navnet ‘Trollull’ kommer fra den nordiske mytologi, hvori trolde indgår. ‘Troll’ betyder nemlig trold, og grunden til, at brandets navn kan oversættes til ‘trolde-uld’, er, at troldende i den nordiske mytologi havde masser af små grå hår, hvilket til forveksling kan minde om, hvordan ståluld ser ud.

Det er også derfor, at trolde spiller en stor rolle i brandets visuelle udtryk, hvor de bl.a. fremgår af pakkerne, man får sit ståluld i.

Hvad består ståluld af?

Ståluld består af nogle lange spåner af jern, som bruges til polering og finpudsning af forskellige typer overflader. Man kan finde ståluld i mange forskellige finhedsgrader, alt efter hvad den skal bruges til, ligesom den kan købes i større eller mindre bundter.

Bredt udvalg af ståluld fra Trollull

Her hos Dorch & Danola kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af ståluld fra Trollull.

Den fremragende ståluld findes i flere forskellige finhedsgrader, så du altid kan finde akkurat den ståluld, du skal bruge, alt efter hvilken opgave du står overfor.

Udforsk de mange muligheder og find akkurat den Trollull ståluld, du skal bruge.

Få ståluld fra Trollull lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber ståluld fra Trollull hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Husk også, at udover Trollul har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Telektro, WINBAG og Veritas. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.