Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Weicon - Klæbemidler

Weicon - Klæbemidler 

Skal du forbinde forskellige materialer, såsom metal, plast, glas, træ, læder, natur- og syntetiskgummi eller keramik, inden for få sekunder? Så er Weicon muligvis mærket for dig. Weicon har siden 1947 specialiseret sig inden for klæbemidler, tætningsmasser, sprays m.m.

Udfyldning og reparation

Rene og tørre overflader en er forudsætning for perfekt vedhæftning. Weicons klæbemidler kan bruges inden for drejning, hvor de især er velegnede til at fylde fine til brede revner i træ, når man f.eks. drejer kuglepenne. Weicon Repair Stick til Træ kan bruges til reparation af revner, borehuller, ødelagte træstykker og til tætning af samlinger på vindues- og dørkarmer, finér, plader og planker, modelbygninger og trælegetøj.

Weicon hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Weicon. Her finder du bl.a. klæbemidler, fyldepenne, sticks til træ m.m. Med produkter fra Weicon kan du vinke farvel til borehuller og revner i træ.

Råd og vejledning 

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Weicon eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.