Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Wiha professionelt og holdbart værktøj

Wiha 

Wiha producerer kvalitetshåndværktøj til professionel brug inden for industri og håndværk og afstemmer deres håndværktøjsløsninger efter brugerens behov, så værktøjet letter brugerens hverdag. Derfor overholder Wihas produkter også nogle meget høje krav til kvalitet, funktion, lang levetid og ergonomi.

Hvem er Wiha

Wiha blev grundlagt for 80 år siden og er i dag et internationalt premium-mærke, der ser det som sin pligt at tænke bæredygtigt. Derfor er certificeringer, der dokumenterer en miljøskånsom omgang med de naturlige ressourcer, lige så vigtige for Wiha som industrirelevante standarder.

Brug for en ny Wiha skruetrækker?

Wiha har kvalitetsskruetrækkere til professionelle. Wiha skruetrækker findes både i almindelig udgave og en til elektrikere. Du kan kende forskel på de to typer skruetrækkere ved, at den til elektrikere har gule afmærkninger på skaftet. Skruetrækkerne er til krævende elektrikeropgaver i områder med spændingsførende dele op til 1000 V AC. Wiha har gjort deres skruetrækkere til ekeltrikere så smarte, at de er designet med lange, slanke grebsstørrelser, der gør det muligt at skrue selv små skruer sikkert og hurtigt i. Ved iskruning af større skruer findes ligeledes skruetrækkere med større håndgreb, med hvilket det er muligt at opnå højere drejningsmomenter. 

Ud over skruetrækkere, har Wiha også et bredt udvalg af bidetænger, spidstænger og værktøjskufferter til elektrikere.