Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Wivamac Kopi-maskiner

Wivamac - Top Quality Machniery

Med mere end 20 års erfaring tilbyder Wivamac udskærings kopimaskiner i forskellige størrelser og versioner, afhængigt af kundens behov. Wivamacs kopimaskiner er fremstillet i højeste kvalitet, de er overkommelige, brugervenlige og ideelle til at små reproduktioner kan fremstilles nøjagtigt fra forskellige udskæringer. Dette betyder, at du nemt kan oprette nøjagtige kopier af eksisterende originale værker eller modeller. Deres kopimaskiner er ligeledes kendetegnet ved deres vibrationsfri konstruktion, samt en særlig og præcis bevægelse.

Wivamac hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af produkter fra Wivamac. Her finder du bl.a. Udskæringskopimaskinen KPB-2545 PRO, der tilbydes som bordmodel. PRO-versionen leveres med en 1.050 Watt fræsemotor til hastigheder på 11.000 – 25.000 o/min. Wivamac tilbyder sine produkter i høj kvalitet og de har en lang levetid, så du altid har det rette værktøj ved hånden, når du skal kopiere figurer og andet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Wivamac eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.