Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Woodcut Tools

Designet af trædrejere til trædrejere

Woodcut Tools blev grundlagt i 1990 i New Zealand og er nu en anden generations international familievirksomhed, der ejes og drives af Dan og Jennifer Hewitt, der sikrer, at kun de bedste produkter leveres til kunderne. Woodcuts produkter er designet af trædrejere, der styrer og støtter designet af produkterne. I denne kategori finder du bl.a. U-jern til skåldrejning, skærehoveder med spånbegrænser, bundskinner, bor til salt- og peberkværn, adapter til billedskæring, udhulingsjernsæt, drejejernsæt og meget mere.

Woodcut Pro-Forme og Bowlsaver 

Woodcuts Pro-Forme-værktøjer er specifikt designet som huleværktøjer. De muliggør hurtig udhulning, mens værktøjet ikke tilstoppes med spåner, der kan føre til en ulykke. Med dette produkt behøver du ikke fortsætte med at justere skæremåleren. Dette værktøj skærer, hvor mange andre produkter skraber. Et udhuldningsdrejejern anvendes til at udhule træet, når du f.eks. skal fremstille skåle eller vaser. Desuden tilbyder Woodcut også Bowlsaveren, der er et genialt værktøj, der gør det muligt at skære adskillige små skaller fra store skalemner.

Woodcut Pro-Forme Udhulningsjern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af udhuldningsdrejejern fra Woodcut. Vi tilbyder højeste kvalitets drejejern, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil det afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning 

Det er en stor beslutning, når du skal købe nye drejejern til dit træarbejde. Derfor kan det nogle gange være en fordel, hvis en der har styr på sagerne, kan guide dig til det rigtige valg. Det kan vi hos Dorch & Danola. Vi har trædrejespecialister i butikken hver torsdag og de resterende dage i ugen kan du snakke med vores andre kompetente medarbejdere om dine overvejelser. Du er mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt.