Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Zmartgear

Zmartgear er et varemærke under Cepelo Tools, der består af gadgets i høj kvalitet og med unikke funktioner.

Zmartgear er altid på jagt efter de nye elektronik-trends i verden, og med et fokus på funktionalitet og kvalitet sikrer de, at de kun henter de allerbedste produkter til deres sortiment.

Blandt de smarte produkter finder du eksempelvis GPS trackers til biler og andre køretøjer, LED advarselslys og andre handy gadgets.

Udforsk vores udvalg af Zmartgear gadgets og find produkter, der gør hverdag og arbejde nemmere.

Bredt udvalg af smarte gadgets fra Zmartgear

Hos Dorch & Danola er vi glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af smarte gadgets fra Zmartgear. Har du spørgsmål til produkter fra Zmartgear, eller er der gadgets fra Zmartgear, du savner i vores udvalg, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Zmartgear GPS tracker

Et af vores mest populære produkter fra Zmartgear er den handy GPS tracker. Med den lille og lette enhed er det nemt at holde styr på sine køretøjer via en nem og brugervenlig app. Enheden er nem at placere, og hvis du har flere GPS trackers, kan du nemt tilføje flere enheder til samme app, så du kan holde styr på flere køretøjer samtidig.

Den lille GPS tracker er både mindre og billigere end mange andre enheder på markedet, men leverer stadig super god rækkevidde og præcise data.

Det er en perfekt gadget, hvis man f.eks. er entreprenør og har flere biler og maskiner i gang på forskellige lokationer. Med en GPS tracker får du også overblik og tryghed ift. tyveri, da du bliver advaret, hvis køretøjet forlader den ønskede position. 

Zmartgear Bluetooth hue

Med den smarte Zmartgear Bluetooth hue kan du blive underholdt, mens du holder varmen. Den smarte Bluetooth hue har nemlig indbygget Bluetooth-headset, hvilket betyder, at du kan lytte til musik eller tale i telefon helt ubesværet, når du arbejder eller træner udendørs i løbet af årets mere kølige måneder.

Telefon og musik kan nemt styres via knapper på huen eller via den tilsluttede smartphone.

Zmartgear LED advarselslys

Zmartgears kompakte LED advarselslys forøger markant synligheden og sikkerheden i trafikken, på vandet og andre steder, hvor uheldet kan være ude. Med de 16 LED pærer kan lyset ses på 1.000 meters afstand.

LED advarselslyset har en diameter på kun 11 cm., så det er nemt at opbevare. Samtidig har det op til 60 timers batteritid pr. opladning afhængigt af hvilket lysprogram, man vælger.

Få Zmartgear lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber Zmartgear hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Husk også, at udover Zmartgear har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Zekler, WINBAG og Veritas. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.


Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.