Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Bessey KREV150 paralleltvinge med flere anvendelsesområder. Emner med sarte overflader kan spændes sammen og parallelt med præcis samme afstand. Store spændeflader med høj styrke.

Bessey Vario Korpustvinge KREV 1500/95

Bessey KREV150 paralleltvinge med flere anvendelsesområder. Emner med sarte overflader kan spændes sammen og parallelt med præcis samme afstand. Store spændeflader med høj styrke.

Varenummer (SKU): BS-KREV150-2K
lagervare
749,00 kr. 599,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

BESSEY Vario korpustvinge KREV150 er ideel til emner med sarte overflader. Tvingen kan spændes og spredes præcist parallelt i forhold til hinanden – også bag på og på siden af skinnen. Selv hjørner og kanter med niveauforskel samt spidse og runde overflader kan justeres perfekt:

  •  ved hjælp af ekstremt store spændeflader, som er placeret i en ret vinkel i forhold til skinnen.
  • ved hjælp af tre aftagelige beskyttelseskapper, som er limafvisende og modstandsdygtige over for lak og fedtopløsningsmidler.
  • ved hjælp af mellemlæg, som forhindrer kontakt mellem emne og skinne.


Tvingerne giver et sikkert greb med op til 8.000 N spændkraft:

  • ved hjælp af det metalforstærkede kunststofhus.
  • ved hjælp af den optimerede glidebøjle med dobbelt rutschsikring: Den holder tvingen sikkert på den indstillede spændkraft og forhindrer, at glidebøjlen rutscher utilsigtet, når den ikke er spændt.

Tvingerne har utrolig mange anvendelsesmuligheder:

  • ved hjælp af avanceret tilbehør, som dreje-adapter, rammepressesæt, tvingeforlænger og bordklemme.
  • ved hjælp af det ergonomisk udformede 2-komponent kunststofgreb med indvendig sekskant er det nemt at opnå den ønskede spændkraft (maks. tilspændingsmoment 17 Nm).
  • ved hjælp af det trinløst justérbare hoved på Vario-udførelsen KREV kan tvingen placeres midt på emnet for at opnå en optimal vægtfordeling.

Bessey KREV skruetvinge med trinløst justérbar overdel, der kan fastgøres til optimal placering på emnet.


Varenummer
26951-0202
 
Kort beskrivelse
PARALELLTVING KREV150-2K

Producentens betegnelse
KREV150-2K

Type
Skrue

Åbningens dybde
95 mm

Spændvidde
1500 mm

Spændekraft
8000 N

Skinnens dimension
29×9 mm

Spændvidde, udvendig
260-1610 mm

Vægt
4,25 kg

Antal/pakke
1 STK
 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*BS-KREV150-2K*
Varenummer: BS-KREV150-2K

Bessey Vario Korpustvinge KREV 1500/95

749.00 DKK