Facebook Pixel
Bessey lofts- og monteringsstøtte ST290
Bessey Teleskopstøtte 1600-2900mm
Bessey lofts- og monteringsstøtte ST290
Varenummer (SKU): BS-ST290
lagervare
370,00 kr. 296,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Bessey monteringsstøtte med justerbar længde som placerer og fastholder fx gipsplader, træbrædder, paneler, metallister, folier og belysningsarmaturer. Kan benyttes under skråvægge og fikseres hurtigt og nemt med bare to arbejdstrin.


Max. bæreevne 60 kg
Stabil konstruktion med specielle stålrør og skridsikre PVC-kontaktflader
Kan også bruges til skrå flader, da stængerne har støtteplader, der kan drejes trinløst -45° til +45°
Let og sikker at håndtere ved hjælp af et indvendigt rør, der kan trækkes ud og låses, samt et udvendigt rør, der kan drejes på plads ved hjælp af det skumgummibelagte greb

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*BS-ST290*
Varenummer: BS-ST290

Bessey Teleskopstøtte 1600-2900mm

370.00 DKK