Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

BESSEY STC-HV variabel maskinbordspænder vandret/lodret

BESSEY STC-HV /35 Variabel maskinbordspænder

BESSEY STC-HV variabel maskinbordspænder vandret/lodret

Varenummer (SKU): BS-STC-HV20
Fjernlager
380,00 kr. 304,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

BESSEY STC-HV Variabel maskinbordspænder er en horisontalspænder med åben arm og lodret grundplade. Spændehøjden tilpasses automatisk og trinløst  Besseys variable maskinbordspændere skal ikke indstilles manuelt, så de passer til arbejdsemnets størrelse. For at spænde trykker man bare grebet ned, uanset hvor stort emnet er. Spændkraften er næsten ens ved store og små emner men kan dog indstilles manuelt ved hjælp af en stilleskrue. Max spændkraft 1.100 N. Kan monteres på arbejdsbord. Spænderne er udstyret med hulmønster i grundpladen, så de er klar til montering på et arbejdsbord. Perfekt til fremstilling af små serier.


• Grebet er vandret i spændestillingen
• Automatisk trinløs tilpasning af spændehøjden (op til 20 mm / 13/16 ") ved næsten uforandret spændkraft
• Spændkraften kan reguleres op til 1.100 N vha. en stilleskrue
• Stabile, hærdede metalplader for lang levetid
• Hulmønster i grundpladen passer til mm og tommer


Best. nr.         Spændvidde  Vægt  

BS-STC-HV20    20 mm       0,21

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*BS-STC-HV20*
Varenummer: BS-STC-HV20

BESSEY STC-HV /35 Variabel maskinbordspænder

380.00 DKK