Facebook Pixel

Til aftryk af ønsket profil med konturmåler eller kopiering af former. Med konturmåleren kan aftrykket af ujævnhederne let løftes over på arbejdsbordet. Ingen gætværk, ingen lappeopgaver, mindre spild!

CMT konturmåler 250mm

Til aftryk af ønsket profil med konturmåler eller kopiering af former. Med konturmåleren kan aftrykket af ujævnhederne let løftes over på arbejdsbordet. Ingen gætværk, ingen lappeopgaver, mindre spild!

Varenummer (SKU): CDG-001
lagervare
445,00 kr. 356,00 kr.
Antal:
Beskrivelse
CMT Kontur Lineal 250mm
Til præcis sporing af former, selv buede, i en række forskellige materialer.
Let glidende calipre designet til at forme og duplikere enhver form: rør, søjler, rør, regulære og uregelmæssige vægge, fodlister, kronelister, dør- og vinduesrammer.

Til brug på applikationer som fliser, træ, træderivater, komposit, porcelæn, keramik, vinyl, gulve for nem sporing, montering og installation.
Ingen gætværk, ingen lappeopgaver, mindre spild!

Hvis du har prøvet at lægge tæpper eller gulv, bygge hylder eller køkkenbordplader, kender du sikkert problemet med at skulle overføre ureglmæssige linjer til materialet, du arbejder med. Med en konturmåler er det en hel del nemmere.

Konturmål til aftryk af ønsket profil, hvor buede og uregelmæssige linjer skal overføres. Til lægning af tæpper og gulve, fremstilling af hylder, bænke, drejning etc. Runde stifter af rustfrit stål.

Længde 250 mm
Største profildybde 60 mm 

En konturmåler bliver også kaldt for en profilmåler, profilskabelon.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: CDG-001

CMT konturmåler 250mm

445.00 DKK