Facebook Pixel

Chestnut Poleringscreme - 500 ml

Produktet indeholder et fint slibemiddel og fungerer derfor som flydende sandpapir. Det kan bruges på behandlede overflader for at gøre dem endnu blankere.

Chestnut Poleringscreme - Burnishing Cream - 500 ml

Chestnut Poleringscreme - 500 ml

Produktet indeholder et fint slibemiddel og fungerer derfor som flydende sandpapir. Det kan bruges på behandlede overflader for at gøre dem endnu blankere.

Varenummer (SKU): CH30639
Fjernlager
135,00 kr. 108,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Poleringscreme (500 ml) indeholder et fint slibemiddel og fungerer derfor som flydende sandpapir. Den kan bruges på behandlede overflader for at gøre dem endnu blankere.


Du kan for eksempel bruge cremen ovenpå et lag Cellulose Sanding Sealer for på den måde at skabe en god base for det næste lag voks eller olie. Hvis du ønsker en dyb finish, kan du starte med et lag melamin lak, fortsætte med et lag poleringcreme efterfulgt af et lag friction polish for til sidst at slutte af med endnu et lag af poleringscremen.


Påfør cremen med klud eller sandpapir, og vær sparsom med mængden for ikke at oversmøre dit emne. Den overskydende mængde skal tørres af med en tør klud. Flasken bør desuden rystes før brug.


Vi anbefaler ikke, at du bruger lak som sidste lag ovenpå et lag med poleringscreme.


Gode kombinationsmuligheder

  • Cellulose Sanding Sealer + Wood Wax 22 = Mat, silkeagtig overflade.
  • Cellulose Sanding Sealer + Friction Polish = Superblank overflade.
  • Cellulose Sanding Sealer + Burnishing Cream + Friction Polish = Superblank overflade.
  • Finishing Oil = Blank, glat overflade, der fremhæver træets struktur.
  • Food Safe Finish = God, mat overflade.
  • Wood Wax 22 = Mat, silkeagtig overflade.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: CH30639

Chestnut Poleringscreme - Burnishing Cream - 500 ml

135.00 DKK