Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød er et spændende og levende sæt farver til farvning af træ, methanolbaseret for at gøre dem hurtigt tørre. 
Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød
Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød er et spændende og levende sæt farver til farvning af træ, methanolbaseret for at gøre dem hurtigt tørre. 
Varenummer (SKU): CH31025
Fjernlager
138,00 kr. 110,40 kr.
Antal:
Beskrivelse

Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød er et spændende og levende sæt farver til farvning af træ, methanolbaseret for at gøre dem hurtigt tørre, og på grund af dette hæver de heller ikke kornet på det træ, de påføres.

 

Spritbejdse Farver er fuldt blandbare, så du kan fremstille praktisk talt enhver farve, du kan tænke på, hvilket giver dig fuld mulighed for at være så kreativ som du ønsker. Farverne blandes også efter påføring, så du kan blandes fra en farve til en anden. 


Påføres med klud, børste, mundsprøjte eller sprøjtepistol Produkter er baseret på opløsningsmiddel, så udvis forsigtighed, meget brandfarlig. Farverne er blandbare og kan fortyndes.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*CH31025*
Varenummer: CH31025

Chestnut Spritbejdse Farver 250 ml - Rød

138.00 DKK

Anbefalede produkter