Facebook Pixel
CMT650 Fræseskabelon til bordsamling
CMT Fræseskabelon til bordsamling
CMT650 Fræseskabelon til bordsamling
Varenummer (SKU): CMT650
lagervare
1.495,00 kr. 1.196,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Fræseskabelon til bordsamling. Til perfekte samlinger. Til køkkenborde i bredder fra 450 til 650mm. CMT650 er designet til at lave samlinger i køkkenborde med alle typer overfræsere. Med det smarte kodesystem er det meget simpelt og hurtigt at lave samlinger med skabelonen. CMT650 er beregnet til 12mm overfræsebor. 


Samlingssættet indeholder

  • 1 stk. Fenolskabelon
  • 3 stk. Zink coated stål fikseringsbøsning
  • 1 stk. Stilbart endestop
  • 1 stk. Brugermanual


Egenskaber

  • Skabelon produceret af sammensat, hærdet materiale
  • Til 90° og 45° samlinger
  • Integreret skabelon til rundede og fasede kanter
  • Ekstra fikseringsbøsning til borde med bredde på 600mm
  • 2 integrerede skabeloner til udfræsning af samlingskryds
  • Leveret med udførlig brugermanual

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*CMT650*
Varenummer: CMT650

CMT Fræseskabelon til bordsamling

1,495.00 DKK