Facebook Pixel

Drechselmeister DML-200N CBN + EK Kombineret Bænksliber er en kombination af en bænksliber og en langsomkørende bænksliber. 

Drechselmeister langsomkørende bænksliber DML-200N FCBN inkl. CBN slibesten

Drechselmeister DML-200N CBN + EK Kombineret Bænksliber er en kombination af en bænksliber og en langsomkørende bænksliber. 

Varenummer (SKU): DR-DDHDML200N-FCBN
lagervare
3.695,00 kr. 2.956,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Drechselmeister DML-200N CBN + er en langsomkørende bænksliber. Den er af meget god kvalitet og har en særlig stille kørsel på grund af den robuste konstruktion. Den lave hastighed forhindrer, at stålet udglødes under slibning.

  • Især velegnet til drejeværktøj.
  • Den store hjuldiameter sikrer en ideel slibevinkel.
  • CBN slibesten kan også bruges på denne bænksliber.


Udstyret med:
Hvid aluminiumoxidskive 200 x 40 mm
Normal aluminiumoxidskivegrå 200 x 40 mm

Leveres også med:
CBN-skive 200 mm x 40 mm (grus standard-G; Art. DDHCBN20040-B = uden sidebelægning)
Matchende monteringsflange


Tekniske specifikationer:

  • Effekt 400 watt (230 volt)
  • Hastighed 1.450 U / min
  • Skivediameter 200 mm
  • Skivebredde 40 mm hver
  • Vægt ca. 20 kg


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*DR-DDHDML200N-FCBN*
Varenummer: DR-DDHDML200N-FCBN

Drechselmeister langsomkørende bænksliber DML-200N FCBN inkl. CBN slibesten

3,695.00 DKK