Facebook Pixel
Drechselmeister Fødder Ekstra Højde 50mm
Varenummer (SKU): DR-DDSTR-DBE50
Fjernlager
962,00 kr. 769,60 kr.
Antal:
Beskrivelse

Fødder til drejebænk for ekstra højde

Med dette sæt med fødder, der giver ekstra højde til drejebænken, kan du tilpasse bænken til dine behov. Den rigtige højde er essentiel for, at din krop har en god holdning, når du står længe ved drejebænken.

De fås i 3 varianter: 50 mm, 75 mm og 100 mm.

Sættet her er 50 mm og er passende til en kropshøjde på ca. 185 cm.

Hvert sæt består af 4 fødder med skruer (solid stål med M20 gevind), så de allerede eksisterende justerbare fødder (M20) stadig kan bruges til at finjustere højden eller kompensere for ujævne overflader.

Fødderne passer til følgende Drechselmeister drejebænke, hvis de allerede har M20-fødderne monteret:

  • TWISTER FU-180
  • TWISTER ECO+
  • TWISTER FU-200
  • STRATOS FU-230 (LV)
  • TWISTERS XL
  • STRATOS XL

OBS: Fødderne passer ikke til ældre maskiner, der har 3/8 gevind.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*DR-DDSTR-DBE50*
Varenummer: DR-DDSTR-DBE50

Drechselmeister Fødder Ekstra Højde 50mm

962.00 DKK