Facebook Pixel

Drechselmeister Støttearm 30mm

Drechselmeister Støttearm 30mm

Drechselmeister Støttearm 30mm

Varenummer (SKU): DR-DDSTR-SA30
Fjernlager
669,00 kr. 535,20 kr.
Antal:
Beskrivelse

Med Drechselmeisters støttearm kan du nemt og hurtigt opbevare tilbehør inden for rækkevidde. 

Måler: 30 mm

Støttearmen kan monteres direkte på understellet på Drechselmeister trædrejebænke eller andre passende overflader. Holderen er tilgængelig med to monteringshuller til skaftet og kan holde en vægt på 10 kg. 

Med støttearmen kan du opbevare tilbehør, der sidder fast på støttearmens base på din drejebænk. På den måde kan du nemt og sikkert holde det væk, men stadig i nærheden.

OBS: Støttearmen kan ikke bruges som et udvendigt anlæg, da maksbelastningen er 10 kg.


Passer til følgende maskiner:

  • TWISTER FU-180
  • TWISTER ECO   
  • TWISTER FU-200
  • STRATOS FU-230    
  • STRATOS LV
  • TWISTER XL
  • STRATOS XL

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*DR-DDSTR-SA30*
Varenummer: DR-DDSTR-SA30

Drechselmeister Støttearm 30mm

669.00 DKK