Facebook Pixel

Glo Force PRO Magnet LED Lampe med magnetisk holder og integreret batteri.

Glo Force PRO Magnet LED Lampe

Glo Force PRO Magnet LED Lampe med magnetisk holder og integreret batteri.

Varenummer (SKU): DR-ZGLFE10M8
lagervare
665,00 kr. 532,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Glo Force PRO Magnet LED Lampe med magnetisk holder og integreret batteri. Ligesom bundpladen har lampehovedet en magnetisk holder. Lampehovedet kan således adskilles fra den fleksible hals og fastgøres i enhver position. LED-lampen har 4 forskellige tilstande (fuld og halv intensitet, SOS-signal og blinkende funktion) og en LED-ladningsniveauindikator.


Der er en micro USB-opladningsport (inkluderet opladningskabel) og en standard USB-udgangsport på LED-lampehovedet. Dette betyder, at EYE LIGHT-LED-lampen også kan bruges som strømbank eller opladningsbatteri til mobiltelefoner.


Den fleksible hals er udstyret med en standardiseret tråd, så andre nyttige enheder såsom den valgfri PAD-MAG-tabletholder eller små action-kameraer (til videoer) kan installeres.


Fordele:

  • Op til 1.000 lumen lysstyrke
  • 10 watt strøm
  • Fleksibel hals med 450 mm længde (udvides)
  • Stærk magnetisk bundplade dækket med beskyttende plast
  • Inkluderet stativ (til brug på ikke-magnetiske overflader som høvlbænke osv.)
  • Kørselstid (halv styrke): 7+ timer
  • Kørselstid (fuld styrke): 3,5+ timer
  • 2 x USB-opladningsstik
  • IP 65 - støvtæt og beskyttet mod vandstråler fra enhver vinkel

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*DR-ZGLFE10M8*
Varenummer: DR-ZGLFE10M8

Glo Force PRO Magnet LED Lampe

665.00 DKK