Kvalitetsværktøj på kampagnetilbud til dig!

1 til 48 af 90

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Gør arbejdet eller hjemmeprojektet lidt sjovere

Du er sikkert allerede klar over, hvor stor betydning det helt rigtige værktøj har. Det er bare federe at udføre et stykke arbejde, hvis det kan gøres nemt og effektivt med stærk og holdbart værktøj. Men godt værktøj kræver også godt tilbehør og udstyr, der kan supplere til værktøjet. Det finder du her i kampagnen, hvor du kan gøre et kup!

Inden du går i gang med at skære i dine materialer, er det yderst vigtigt, at du har helt styr på din opmåling. Ellers kan det hurtigt ende ud i ærgerlige lappeløsninger eller dårlige resultater. Her finder du skarpe priser på alle slags måleinstrumenter. Det er alt lige fra kombinationsvinkler, lasere, målehjul, gradmålere, vaterpas og meget mere.

Spar penge på essentielt værktøj

I dette kampagnetilbud kan du spare penge på en masse forskellige slags værktøj og tilbehør. Her har vi samlet en god blanding af alt det bedste vækrtøj til måling, slibning, fræsning, skæring og mere. Du finder blandt andet værktøj fra mærker som Tajima, Starmix, Raaco, Leica, Bessey, geoFENNEL, Collomix, Rapid,, Spectra, Sievert og Winbag. Her kan du gå på opdagelse i de mange produkter og gøre arbejdet lidt federe.

Dorch & Danola har for tiden masser af gode kampagnetilbud, som vi synes, du bør kende til. Hvad med for eksempel at tjekke vores stærke tilbud ud på de stærke maskiner fra Fein? Eller måske skal du investere i effektivt trykluftværktøj fra Senco, som du finder lige her.

Kampagnen gælder til 31. december 2020 eller så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre