Kvalitetsværktøj på kampagne til dig!

19 vare(r)

pr. side

Gør arbejdet eller hjemmeprojektet lidt sjovere

Du er sikkert allerede klar over, hvor stor betydning det helt rigtige værktøj har. Det er bare federe at udføre et stykke arbejde, hvis det kan gøres nemt og effektivt med stærk og holdbart værktøj. Men godt værktøj kræver også godt tilbehør og udstyr, der kan supplere til værktøjet. Det finder du her i kampagnen, hvor du kan gøre et kup!

Inden du går i gang med at skære i dine materialer, er det yderst vigtigt, at du har helt styr på din opmåling. Ellers kan det hurtigt ende ud i ærgerlige lappeløsninger eller dårlige resultater. Her er alt lige fra kombinationsvinkler, lasere, målehjul, gradmålere, vaterpas og meget mere.

Spar penge på essentielt værktøj

Her har vi samlet en god blanding af alt det bedste vækrtøj til måling, slibning, fræsning, skæring og mere. Du finder blandt andet værktøj fra mærker som TajimaStarmix, Raaco, Leica, Bessey, geoFENNEL, Collomix, RapidSpectra, Sievert og Winbag. Her kan du gå på opdagelse i de mange produkter og gøre arbejdet lidt federe.

Dorch & Danola har for tiden masser af gode kampagner, som vi synes, du bør kende til. Hvad med for eksempel at tjekke vores stærke kampagne ud på de stærke maskiner fra Fein? Eller måske skal du investere i effektivt trykluftværktøj fra Senco, som du finder lige her.

Kampagnen gælder til 31. december 2022 eller så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre