Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Enhåndstvinger

Énhåndstvinger til smart fastholdelse

Enhåndstvingen er ikke skruetvingens afløser, men er dens hurtige og smarte ledsager. Enhåndstvinger kan godt kan holde fast på emnerne alene et stykke tid, indtil du er klar med skruer eller en skruetvinge. Enhåndstvingerne er smarte og praktiske og kan være med til frigøre en hånd, når der skal anbringes en tvinge og spændes på noget, der skal bearbejdes, justeres på plads eller limes.

Énhåndstvinger løser mange forskellige opgaver

Alle enhåndstvinger kan basalt set det samme: opretholde et tryk mellem to kæber og anbringes eller fjernes ved brugen af kun én hånd. Men der findes næppe mange håndværkere som kan undvære deres enhåndstvinger i deres daglige arbejde. Men det er ikke kun håndværkeren, der ser enhåndstvingen som et naturligt redskab at bruge, også inden for mange andre brancher bliver den brugt med begrestring f.eks. i teaterverdenen, fotoatlier mv. Enhåndstvingerne løser mange forskellige opgaver og er et uovertruffent hjælpemiddel for håndværkerne og alle os andre.

Énhåndstvinger hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af énhåndstvinger. Vi tilbyder énhåndstvinger fra flere anerkendte brands, heriblandt BESSEY, TengToolsBosch m.fl. Var det ikke lige énhåndstvinger, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet håndværktøj, heriblandt høvleknivetænger og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.