Få flere stærke maskiner til værkstedet med Laguna og JET

20 vare(r)

pr. side

Maskiner til træarbejde fra JET og Laguna Tools

Er du også bidt af at arbejde med træ? Har du gang i det helt store renovationsarbejde i hjemmet? Eller er du afhængig af solide og pålidelige maskiner på dit arbejde? Hvad end grunden er til, at du er på udkig efter en ny, stærk maskine, så er JET og Laguna Tools' maskiner gode bud på stærke og holdbare værktøjer. 

JET - Et mærke af kvalitet

JET er et mærke, som mange garvede træarbejdere er velkendt med. Bag mærket ligger en lang række traditioner og viden, som gennem tiden er blevet opdateret og implementeret i nye og innovative maskiner og processer. Faktisk har JET over 50 år på bagen. Her får du altså en forhandler, der er til at stole på, og et brand der bugner af kvalitet, innovation og høj effektivitet.

Her finder du mange gode priser på forskellige maskiner fra JET, der alle gør træarbejdet til en leg. Med en afretter- og tykkelseshøvl kan du få helt lige planker og plader, med deres drejebænk kan du skabe smukke ornamenter, kuglepenne eller peberkværn, spånsugeren giver et kraftigt udsugningssystem til al arbejde med træ og rondel- og båndpudserne sætter sidte prik over i'et.

Laguna Tools - Kraft, innovation og effektivitet

Selvom Laguna Tools lyder amerikansk og egentlig også har hovedsæde i Amerika, så er det faktisk den dansk Torben Helshøj, der er stifter af brandet. Siden Laguna blev til i 1983, har de vist sit værd på markedet for trædrejningsudstyr og snedkerimaskiner. Med deres motto "Vi fører an og følger ikke blot efter" værner de om at være nyskabende på markedet med innovative løsninger og altid kvalitetssikre produkter, der lever op til dine krav. 

Laguna Tools kan blandt andet tilbyde mange af de populære stationære maskiner til træarbejde i høj kvalitet, et flot design og stærk motor. Deres Revo trædrejebænke er udstyret med alle de smarte ekstrafunktioner, der gør trædrejningen lidt sjovere. Med en Laguna spånsuger og svævestøvilter kan du arbejde i et sundt miljø hele dagen og være sikker på, at dit værksted ikke flyder med spåner og træstøv, når du er færdig.

OBS: Tilbuddet gælder til og med den 31. december eller så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre