Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Outlet / Restsalg

Hos Dorch & Danola udvider vi konstant vores sortiment af værktøj og maskiner, så vi hele tiden forhandler de bedste og nyeste modeller. Dette betyder også, at vi løbende bliver nødsaget til at rydde op på hylderne, så der bliver plads til de nye varer. Det sker også, at vi får demo maskiner eller værktøj fra leverandører eller udgåede modeller. Disse varer vil ligeledes kunne findes i denne kategori. Så er du på jagt efter godt værktøj, så er du kommet til det hele rigtige sted.

Du vil finde et meget bredt udvalg af både det mindre værktøj og de større maskiner over til arbejdstøj og sikkerhedssko. Er du på udkig efter et specifikt produkt, så kig jævnligt forbi – udvalget af værktøj varierer hele tiden på siden.

Hvis du mangler udstyr hjem til værkstedet, så vil du altid kunne finde værktøj af meget høj kvalitet her. Selvom om mange af modellerne er udgået modeller, så er de stadig af meget høj kvalitet og vil give stor glæde for de fleste. Mangler du eksempelvis en god boremaskine, så vil du næsten altid kunne finde en her.

Selvom produkterne er i denne kampagne, så vil du altid kunne få den samme gode rådgivning hos Dorch & Danola. Har du spørgsmål til nogle af produkterne eller er i tvivl om produktet opfylder dit behov, så skal du ikke tøv med at kontakte os. Vi står klar til at give dig den bedste vejledning.

Hvad enten du handler online eller i vores butik i Odense, så kan du hos Dorch & Danola altid være sikker på den samme gode service og ekspertise i værktøj. Når du handler online, så kan du ydermere være sikker på hurtig levering.

Vores store udvalg af værktøj og maskiner på tilbud finder du nedenfor.