Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Sliberondeller lærred, self-fastening til Rustfrit stål, Stål, Metal universal, Træ
Klingspor CS 411 XK Skiver self-fastening, 178 mm K80 50 stk
Sliberondeller lærred, self-fastening til Rustfrit stål, Stål, Metal universal, Træ
Varenummer (SKU): KS-366005
Fjernlager
950,00 kr. 760,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Slibeskive med maksimal ydelse med bomuldsunderlag med høj rivstyrke. Høj aggressivitet og slibeydelse ved grov- og mellemslibning på kanter og flader inden for den stål- og rustfrit stål-bearbejdende industri, håndværk, metal- og træbearbejdende industri.

Kvalitetssliberondel med særlig høj trækstyrke og høj bearbejdningsydelse til grovslibning og afgratning af stål og rustfrit stål

Kan leveres i følgende kornstørrelser
40, 60, 80

Materialer

 • Rustfrit stål
 • Stål
 • Metal universal
 • Træ

  Anvendelsestype
  Excentersliber|Vinkelsliber|Gulvsliber

  Egenskaber
  Bindinng Bakelit
  Korntype Zirkonkorund
  Strøtype tæt
  Underlag X-bomuld
  Stanseform uden hul

  Bemærk

  Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

  Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*KS-366005*
Varenummer: KS-366005

Klingspor CS 411 XK Skiver self-fastening, 178 mm K80 50 stk

950.00 DKK