Knottec limpistol 820 Basic 12mm med justerbar temperatur

820'eren er en 12mm professionel limpistol, der kan bruges til knastfyld, lim og andet, med varmeopløselige stifter på 12mm
820'eren er en 12mm professionel limpistol, der kan bruges til knastfyld, lim og andet, med varmeopløselige stifter på 12mm
Varenummer:
KT-10020

På lager

Inkl. moms: 1.250,00 DKK Ekskl. moms: 1.000,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

Limpistolen sælges som løs maskine.

820'eren er en 12mm professionel limpistol, der kan bruges til knastfyld, lim og andet, med varmeopløselige stifter på 12mm

Dens robuste konstruktion gør limpistolen til det perfekte arbejdsredskab for professionelle håndværkere, og med den avancerede temperaturindstilling, der kan tilpasses, får du et arbejdsredskab, der kan justeres præcis til den opgave, du har gang i.

Limpistolen tager kun 2 minutter at varme op til brugstemperatur, så du kan hurtigt komme i gang, når du skifter til opgaven med fx at fylde knasthuller i en bordplade eller trægulv.

Du kan altid se om limpistolen er tændt, selv i vintermørke, da den har en tænd/sluk-knap med indbygget lys.

Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Postnord Pakkeboks / Posthus 1-2 Kg. DKK 27,00
Postnord Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 1-2 Kg. DKK 44,00
Postnord Levering til privatadresse 1-2 Kg. DKK 49,00
Postnord Flexlevering til privatadresse 1-2 kg. DKK 49,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*KT-10020*