Facebook Pixel

Ledlenser Lommelygte P6R Core


Ledlenser Lommelygte P6R Core

Ledlenser Lommelygte P6R Core


Varenummer (SKU): LL-502179
lagervare
445,00 kr. 356,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

P6R Core lommelygten er perfekt til hverdagsbrug, når du har brug for en kraftig lysstråle. Den kan klare kravene til daglig brug med høj beskyttelse mod støv og vand. Det giver dig mulighed for at tilpasse en række lysfunktioner.
Den kan nemt oplades med det magnetiske ladesystem. Det avancerede fokussystem kombineret med den nye Multi-Core Optics Technology tilbyder en ensartet lysstråle i spot- eller oversvømmelsestilstand og, om nødvendigt, endda under vand. Og ønsker du at holde hænderne fri og oplyse et rum, kan lampen nemt placeres på endedækslet.


Uendelige fordele:

Avanceret fokussystem: Kan fokusere lysstrålen som en plet eller oversvømmelse uden at miste lyskvaliteten

Genopladelig: Spar penge, batterier og reducer miljøbelastningen

Smart Light Technology: Giver dig mulighed for at programmere en række lysfunktioner

Temperaturkontrolsystem: Holder lyset mod overophedning, så det kan køre lysere og længere

Flex tætningsteknologi: Giver overlegen beskyttelse mod støv og vand

Multi-Core Optik: Homogen stråle muliggjort af speciel facettering af linsen

Nødlys: Når strømmen går, og hvis din Ledlenser er på opladningsbasen, tændes den automatisk for at give dig lys

Magnetisk ladesystem: Sikker pålidelig opladning, der er hurtig og nem at bruge

Frontkontakt: En kontakt på lysets hoved, så du kan bruge én hånd

Hukommelsesfunktion: Indstiller lyset, så det starter i den sidst anvendte lystilstand eller lysstyrkeniveau, når det tændes

Sikkerhedskopieringstilstand: Opladningsniveauet overvåges kontinuerligt, og når det er lavt, falder det til lavenergitilstand, hvilket giver dig omkring 1 times resterende lys

Dæmpbar: Sømløs justering af lysstyrken

Flimmerfri: Giver flimmerfrit og konstant lys, der muliggør optimal og sikker belysning af hurtigt bevægelige dele eller maskiner

Transportlås: Vil ikke tænde ved et uheld og opbruge batteriet


P6R Core har en valgfri backup-tilstand for at spare dit lys, når du rammer mindre end 25 % batteri

P6R Core lommelygten kommer med en batteristatus, en ladeindikator og en advarsel om lavt batteri, så du altid ved, hvor du står på strømmen

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: LL-502179

Ledlenser Lommelygte P6R Core

445.00 DKK