Facebook Pixel

Ledlenser P7R Work genopladelig lygte 1200 lumen

Denne lygte er næsten umulig at ødelægge. Vand og støv kan ikke skade P7R Work takket være Flex Sealing Technology (IP68). Gummidæksler på lygtehovedet og bundstykket samt et beskyttende frontglas sikrer, at stød og slag let absorberes.

Ledlenser Lommelygte P7R Work - 1200 lumen

Ledlenser P7R Work genopladelig lygte 1200 lumen

Denne lygte er næsten umulig at ødelægge. Vand og støv kan ikke skade P7R Work takket være Flex Sealing Technology (IP68). Gummidæksler på lygtehovedet og bundstykket samt et beskyttende frontglas sikrer, at stød og slag let absorberes.

Varenummer (SKU): LL-502187
lagervare
695,00 kr. 556,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Denne Ledlenser lygte er næsten umulig at ødelægge. Vand og støv kan ikke skade P7R Work takket være Flex Sealing Technology (IP68). Gummidæksler på lygtehoved og bundstykke samt et beskyttende frontglas sikrer, at stød og slag let absorberes. Derudover er både lygtehus og gummidæklser olie- og kemikalieresistente. Egenskaber for P7R Work er lige så imponerende. Ekstremt lysudbytte, en CRI-værdi på 90 der giver særlig naturlig farvegengivelse, mulighed for individuelle indstillinger af lysfunktioner, det praktiske magnetiske opladningssystem og et diffust hvidt hjælpelys på siden af lygten er blot nogle af de funktioner, der flankerer vores patenterede Advanced Advanced System.
Ekstremt kraftig og alsidig arbejdslygte med brugerdefinerede lysfunktioner og naturlig farvegengivelse (CRI 90).-Gummidæksler på lygtehovedet og bundstykke beskytter mod stød og slag og giver forbedret greb; frontglas beskytter linsen mod stød og snavs.


  • Hvidt hjælpelys på siden af lygten giver diffus til oplysning af det nærmeste område.
  • Avanceret fokussystem til effektiv, præcis kontrol af fokuseringen.
  • Robust ladestation der er velegnet til montering i køretøjet eller på Ledlenser's 5-Station opladningspanel.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: LL-502187

Ledlenser Lommelygte P7R Work - 1200 lumen

695.00 DKK

Anbefalede produkter