Facebook Pixel
Mafell Borestation BST 460 S
Varenummer (SKU): MA-961215
lagervare
6.053,00 kr. 4.842,40 kr.
Antal:
Beskrivelse
Mafell Borestation BST 460 S
Med denne borestation revolutionerer MAFELL borearbejde i massivt træ og udfører det med en præcision, der ikke er mulig med boremaskiner på stander. Borestationen imponerer ved den vel gennemtænkte konstruktion af den robuste og samtidig lette aluprofilsøjle.
Den enkelte søjle giver dig overbevisende fordele: Bedre overblik over revne- og borespids, god plads ved skift af bor og der er ikke noget, der sætter sig fast ved boringerne.
Derudover beviser MAFELL høj kompetence helt ned i de mindste detaljer og i brugervenlighed: Gennem den seksdobbelte boreføring og trinløse indstilling opnår du præcise boringer i hidtil ukendt form. Med den nye borestation fra MAFELL har vi kun brugt de bedste materialer, som holder i mange, mange år - typisk MAFELL.

Styrker og fordele
80 mm høj boreføring med seks lodret anbragte ruller, som gennem en iris-agtig indstillingsmekanisme fører boret perfekt - dit bor har altid den rigtige position.
Polyethylen tovets trækkraft kan tilpasses individuelt, f.eks. til at reducere trykket ved vandrette arbejder. Efter boringen kører maskinen automatisk tilbage til udgangspositionen.
S-modellerne kan begge indstilles præcist efter en skala fra +/- 45° og kan arreteres ved 0° - borespidsen på højde med grundpladen danner herved kipakslen.

Hovedanvendelse
Præcisions- og serieboringer
Skråboringer
Til brug i f.eks.: massivt træ og limet træ

Med anslagssystem sammen med parallelanslaget (ekstra tilbehør)

Tekniske data
Maks. værktøjs Ø ved 0° 130 mm
Maks. værktøjs Ø ved 45° 100 mm
Spændvidde borføring 8 - 30 mm
Kip område, begge sider 45 °
Diameter borehals 43 mm
Maks. borlængde 460 mm
Maks. boredybde 265 mm
Vægt 5 kg

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*MA-961215*
Varenummer: MA-961215

Mafell Borestation BST 460 S

6,053.00 DKK

Anbefalede produkter