Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Brand
 1. AEG 1 vare
 2. Rotwerk 5 varer
 3. UJK Technology 5 varer
 4. Hegner 8 varer
 5. ABAC 25 varer
 6. Bessey 3 varer
 7. Bosch 27 varer
 8. Cejn 1 vare
 9. CFH 3 varer
 10. CMT 7 varer
 11. Dewalt 10 varer
 12. Dorch & Danola A/S 33 varer
 13. Edma 2 varer
 14. Fein 8 varer
 15. Ferax 12 varer
 16. Festool 24 varer
 17. Flairmo 2 varer
 18. Geofennel 1 vare
 19. Grunda 4 varer
 20. Holzmann 224 varer
 21. JET 85 varer
 22. KGK 27 varer
 23. Limit 1 vare
 24. Luna 53 varer
 25. Mafell 7 varer
 26. Maggi 2 varer
 27. Makita 36 varer
 28. Metabo 60 varer
 29. Milwaukee 14 varer
 30. Peddinghaus 1 vare
 31. Plano 5 varer
 32. Powertool 8 varer
 33. Profil værktøj 2 varer
 34. Promac 79 varer
 35. Proxxon 29 varer
 36. Rapid 5 varer
 37. Record Power 163 varer
 38. Robland 18 varer
 39. Scantool 2 varer
 40. Scheppach 23 varer
 41. SCM 33 varer
 42. Senco 12 varer
 43. Sievert 1 vare
 44. Sila 2 varer
 45. Soroto 2 varer
 46. Stanley 1 vare
 47. Starmix 3 varer
 48. Stubai 4 varer
 49. Sydvesta 2 varer
 50. TengTools 2 varer
 51. Tjep 10 varer
 52. Tormek 67 varer
 53. Vitap 1 vare
 54. Axminster 6 varer
 55. Vicmarc 7 varer
 56. Hope Woodturning 1 vare
 57. Chestnut Products 7 varer
 58. Dremel 10 varer
 59. Neureiter 2 varer
 60. Thor Filtration 4 varer
 61. Drechselmeister 18 varer
 62. Teknatool 4 varer
 63. Fisch 1 vare
 64. Pégas 1 vare
 65. Gama Zinken 2 varer
 66. Axminster Woodturning 1 vare
 67. Ice Bear 1 vare
 68. Shesto 37 varer
 69. Tools From Japan 1 vare
 70. Laguna Tools 26 varer
 71. Holzstar 84 varer
 72. Triton 2 varer
 73. Holzkraft 23 varer
 74. Unicraft 2 varer
 75. Oneway 2 varer
 76. Yeti Tool 35 varer
 77. MAX 1 vare
 78. Lindahl & Nermark 20 varer
 79. Axminster PROfessional 50 varer
 80. Axminster Workshop 100 varer
 81. Kyocera unimerco 50 varer
 82. Airrex 8 varer
 83. Bianco 14 varer
 84. Harima 1 vare
 85. Vectric 1 vare
 86. Amana Tool 48 varer
 87. Optimum 4 varer
 88. Norton 4 varer
 89. Suhner 1 vare
Maskiner & tilbehør

Maskiner til træbearbejdning

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af stationære og halv-stationære maskiner til træbearbejdning. I vores sortiment indgår både små og store maskiner f.eks.  båndsave, Skruestik, bordrundsave mv., således at du både kan finde maskiner til privat brug og til brug på arbejdspladsen. Højkvalitets maskiner med lang levetid er vigtige, når du skal udføre snedkerarbejde.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Limtræspresser 

Limtræ er i løbet af de seneste år blevet et populært konstruktionsmateriale inden for byggebranchen. Det hænger sammen med at træet er formbart, og derfor ideelt til fremstilling af rammer og buer. Med en limtræspresser af mærket Plano, er det nemt at fremstille sine egne limtræsplader. 

Trædrejebænke

Hos Dorch & Danola kan du finde et væld af maskiner til industribrug, herunder drejebænke og trædrejebænke, som er ideelt at have i træværksteder eller bare inden for rækkevidde, hvis du er gør-det-selv-mand- eller kvinde. Helt grundlæggende er en drejebænk et værktøj, der roterer et fast materiale om en rotationsakse. Du kan med forskellige værktøj, specielt drejejern, forme materialet omkring dets egen akse. Når materialet drejer, kan du udføre f.eks. slibning, skæring og boring med værktøjer, så der skabes et produkt med symmitri om aksen. 

Kombimaskiner

Til professionelt brug kan en såkaldt kombimaskine være nyttig. Med en kombimaskine behøver du ikke at investere i adskillige, enkelte maskiner, men får flere maskiner i én. 


Maskiner til metal

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af stationær og halv-stationære metalbearbejningsmaskiner til værkstedet, her finder du mange spændende metalbearbejningsmaskiner, som giver dig en professionelt stykke arbejde. Vi har metal drejebænke og båndslibere til metalafkortere og bore/fræsemaskiner og meget andet værktøj og tilbehør.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Båndslibere

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til metal. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Metalafkortere

En metalafkorter også kaldet en metalkapsav er nærmest uundværlig, når der skal skæres metalrør, metalprofiler og lignende i både større og mindre mængder. Skæring med en metalafkortere gør arbejdet hurtigere. Metalafkortere kan lette skærearbejdet hjemme på værkstedet, men også uden større besvær kan tages med ud på opgaver, dog skal du altid være i nærheden af en stikkontakt, når du arbejder med elektriske maskiner. 

Flise- og stenskærer

Skal du lægge nye fliser i dit hjem eller har du brug for at skære fliserne til, kan det gøre nemt med en akku flisekærer. Med en akku fliseskærer slipper du for at skære dine fliser med en manuel fliseskære, hvilket betyder, at du slipper for at bruge en hel del kræfter. Vi tilbyder fliseskærer helt nede fra den håndholdte maskine til de store stationære maskiner. Vi tilbyder flisekærer fra flere anerkendte brands, heriblandt SigmaSydvestaMakita m.fl. 

Murrillefræsere - Fræseværktøjet til skjuling af rør og ledninger

En murrillefræser er et stykke værktøj man anvender, når man skal have fræset et emne ind i væggen. Det kan være et vandrør eller et kabel, du ønsker skal skjules. Murrillefræseren er ideel til udfræsning af riller i indervægge af bløde materialer. 

Røreværk i mange forskellige udgaver

Et røreværk er et uundværligt styke værktøj, hvis man skal blande fliselim, flisefuge, gulvspartel m.v. Afhængigt af hvilke materialer, der skal blandes, findes der forskellige rørestave/piskeris. Det er helt essentielt, at der er kraft nok til at blande de forskellige produkter ordentligt sammen og at røreværktøjet har en robust konstruktion, så den kan holde til byggepladsens brug.  Flere af røreværkene kan indstilles i højden så man kan skåne ryggen mest muligt under arbejdet. 

 

Slibemaskiner til trædrejning

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af maskiner til slibning af træmaterialer i forbindelse med dit drejeprojekt. Vi tilbyder disse maskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Arbortech, Record Power og mange andre, der altid leverer sin eprodukter i høj kvalitet. Var det ikke lige slibemaskiner, du var på udkig efter?Så tilbyder vi også et stort udvalg af drejebænke og andre maskiner. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de slibemaskiner, vi tilbyder til trædrejning. 

Båndslibere til træarbejde

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til træ, hvor fibrene jo også er i en retning. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Rondelslibere til perfekt slibning af store overflader

Rondelslibere er et særdeles effektivt værktøj til let slibning eller forberedelse af større parket-, planke- eller cementgulve. Det lave omdrejningstal betyder, at maskinen også er særdeles velegnet til finslibning af parketgulve før lakering eller oliering. Støvsugeren sikrer, at der ikke dannes unødvendigt støv, men at støvet indsuges direkte under slibning.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slibemaskiner til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.