Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Maskiner & tilbehør

Maskiner til træbearbejdning

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af stationære og halv-stationære maskiner til træbearbejdning. I vores sortiment indgår både små og store maskiner f.eks.  båndsave, Skruestik, bordrundsave mv., således at du både kan finde maskiner til privat brug og til brug på arbejdspladsen. Højkvalitets maskiner med lang levetid er vigtige, når du skal udføre snedkerarbejde.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Limtræspresser 

Limtræ er i løbet af de seneste år blevet et populært konstruktionsmateriale inden for byggebranchen. Det hænger sammen med at træet er formbart, og derfor ideelt til fremstilling af rammer og buer. Med en limtræspresser af mærket Plano, er det nemt at fremstille sine egne limtræsplader. 

Trædrejebænke

Hos Dorch & Danola kan du finde et væld af maskiner til industribrug, herunder drejebænke og trædrejebænke, som er ideelt at have i træværksteder eller bare inden for rækkevidde, hvis du er gør-det-selv-mand- eller kvinde. Helt grundlæggende er en drejebænk et værktøj, der roterer et fast materiale om en rotationsakse. Du kan med forskellige værktøj, specielt drejejern, forme materialet omkring dets egen akse. Når materialet drejer, kan du udføre f.eks. slibning, skæring og boring med værktøjer, så der skabes et produkt med symmitri om aksen. 

Kombimaskiner

Til professionelt brug kan en såkaldt kombimaskine være nyttig. Med en kombimaskine behøver du ikke at investere i adskillige, enkelte maskiner, men får flere maskiner i én. 


Maskiner til metal

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af stationær og halv-stationære metalbearbejningsmaskiner til værkstedet, her finder du mange spændende metalbearbejningsmaskiner, som giver dig en professionelt stykke arbejde. Vi har metal drejebænke og båndslibere til metalafkortere og bore/fræsemaskiner og meget andet værktøj og tilbehør.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Båndslibere

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til metal. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Metalafkortere

En metalafkorter også kaldet en metalkapsav er nærmest uundværlig, når der skal skæres metalrør, metalprofiler og lignende i både større og mindre mængder. Skæring med en metalafkortere gør arbejdet hurtigere. Metalafkortere kan lette skærearbejdet hjemme på værkstedet, men også uden større besvær kan tages med ud på opgaver, dog skal du altid være i nærheden af en stikkontakt, når du arbejder med elektriske maskiner. 

Flise- og stenskærer

Skal du lægge nye fliser i dit hjem eller har du brug for at skære fliserne til, kan det gøre nemt med en akku flisekærer. Med en akku fliseskærer slipper du for at skære dine fliser med en manuel fliseskære, hvilket betyder, at du slipper for at bruge en hel del kræfter. Vi tilbyder fliseskærer helt nede fra den håndholdte maskine til de store stationære maskiner. Vi tilbyder flisekærer fra flere anerkendte brands, heriblandt SigmaSydvestaMakita m.fl. 

Murrillefræsere - Fræseværktøjet til skjuling af rør og ledninger

En murrillefræser er et stykke værktøj man anvender, når man skal have fræset et emne ind i væggen. Det kan være et vandrør eller et kabel, du ønsker skal skjules. Murrillefræseren er ideel til udfræsning af riller i indervægge af bløde materialer. 

Røreværk i mange forskellige udgaver

Et røreværk er et uundværligt styke værktøj, hvis man skal blande fliselim, flisefuge, gulvspartel m.v. Afhængigt af hvilke materialer, der skal blandes, findes der forskellige rørestave/piskeris. Det er helt essentielt, at der er kraft nok til at blande de forskellige produkter ordentligt sammen og at røreværktøjet har en robust konstruktion, så den kan holde til byggepladsens brug.  Flere af røreværkene kan indstilles i højden så man kan skåne ryggen mest muligt under arbejdet. 

 

Slibemaskiner til trædrejning

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af maskiner til slibning af træmaterialer i forbindelse med dit drejeprojekt. Vi tilbyder disse maskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Arbortech, Record Power og mange andre, der altid leverer sin eprodukter i høj kvalitet. Var det ikke lige slibemaskiner, du var på udkig efter?Så tilbyder vi også et stort udvalg af drejebænke og andre maskiner. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af de slibemaskiner, vi tilbyder til trædrejning. 

Båndslibere til træarbejde

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til træ, hvor fibrene jo også er i en retning. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Rondelslibere til perfekt slibning af store overflader

Rondelslibere er et særdeles effektivt værktøj til let slibning eller forberedelse af større parket-, planke- eller cementgulve. Det lave omdrejningstal betyder, at maskinen også er særdeles velegnet til finslibning af parketgulve før lakering eller oliering. Støvsugeren sikrer, at der ikke dannes unødvendigt støv, men at støvet indsuges direkte under slibning.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af slibemaskiner til trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.