Milwaukee Blitz: En uge med stærke priser på stærke maskiner og tilbehør

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Milwaukee Blitz: En uge med stærke priser på stærke maskiner og tilbehør

Er du professionel håndværker? Eller vil du bare gerne have professionelt kvalitetsværktøj til dine gør-det-selv-projekter? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Du befinder dig nemlig lige midt i vores Milwaukee Blitz kampagne, der kører fra den 3. maj 2021 kl. 8.00 til den 9. maj 2021 kl. 23.59. Kampagnen byder på stærke priser på Milwaukees stærke M12™ maskiner og M18™ maskiner samt en masse forskelligt Milwaukee tilbehør, som kan være med til at øge din produktivitet i værkstedet. Men det er ikke det hele.

Mere end bare stærke priser

Som en del af Milwaukee Blitz kampagnen kan du nemlig også få fingrene i nogle ret fede – og gratis – gaver. Her kan du se hvordan:

Køb for 2.000 kroner og få et Milwaukee STUD oplukkersæt med oplukker og målebånd
Køb for 6.000 kroner og få et Milwaukee M18 B4 batteri og et Milwaukee M12 B2 batteri
Køb for 12.000 kroner og få en Milwaukee M12-18 JSSP-0 Bluetooth arbejdshøjttaler (leveres uden batterier)

Hvis du har besluttet dig for at investere i nogle af Milwaukees stærke maskiner, som du finder her på kampagnesiderne, skal du ikke vente for længe. Faktisk er der en rigtig god grund til at være hurtig på aftrækkeren. Hvis du er en af de fem første, der køber for 35.000 kroner (inklusiv moms), får du nemlig et gratis Milwaukee paddle board med i købet. Din gave vil automatisk blive tilføjet til din kurv.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke produkter der passer til dig og dine behov. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.

OBS: Kampagnen kører fra den 3. maj 2021 kl. 8.00 til den 9. maj 2021 kl. 23.59. Der er et begrænset antal af nogle af kampagnevarerne. Vi tager derfor forbehold for udsolgte varer. Du kan allerede nu se tilbudsvarerne på kampagnesiderne, men priserne ændres først mandag den 3. maj kl. 8.00.

Læs mere
Læs mindre