Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Montagelim

Monteringslim - Allroundlim

Monteringslim kaldes også for montagelim, der hærder ved luftens fugtughed. Produktet danner en stærk elastisk limfuge, der kan optage mindre bevægelser melllem bygningsdele. Det er en allroud monteringslim, der både kan anvendes inde som ude og er ideel til f.eks. opsætningsopgaver til spejle, panelere eller andre pladematerialer, der skal limes hurtugt og sikkert op. Monteringslimen kan bruges på et bredt udvalg af materialer. 

Monteringslim til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af monteringslim. Vi tilbyder monteringslim fra ESSVE, der tlbyder limen i allerhøjeste kvalitet. Var det ikke lige monteringslim, du var på udkig efter, men mere en anden type lim, så tilbyder vi også sekundlim, kontaktlim, PU lim og mange andre, så dit behov dækkes helt optimalt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.