Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kontaktlim, sekundlim & skruesikring

2 Komponent Lim - Stærkere end dine materialer

To-komponent lim er med så høj en limstyrke, at den er stærkere end materialerne, der samles. 2-komponentlim giver stærke og stabile strukturer, fordi belastningen fordeless over et større område en i svejsning og ved brug af popnitter. Desuden giver limen mulighed for smarte designløsninger, da det er muligt at lime materialer, der ellers ikke kan samles med traditionelle metoder. 

2 Komponent Lim hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af lim til ethvert materiale, du har brug for at lime sammen. I vores sortiment finder du blandt andet 2.komponentlim, sekundlim m.m. Disse produkter findes fra flere anerkendte brands, heriblandt 3MTitebond, Chestnut m.fl. 

Sekundlim med hurtig tørring

Sekundlim kaldes også for cyanoakrylatlim, hurtiglim, superlim. Sekundlimen hæfter meget hurtigt, når emnerne presses sammen. Limen er tynd og vandklar og kræver god kontakt mellem de flader, som skal limes. Den giver en næsten usynlig limfuge og giver en meget stærk samling mellem ikke-porøse materialer som glas, metal og hård plast.

Sekundlim hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af lim til ethvert materiale, du har brug for at lime sammen. I vores sortiment finder du blandt andet 2.komponentlim, sekundlim m.m. Disse produkter findes fra flere anerkendte brands, heriblandt 3MTitebondChestnut m.fl. 

Kontaktlim

Kontaktlimen skal smøres på begge flader, hvor den skal have lov at tørre næsten helt op, inden emnerne presses hårdt sammen. Det er på grund af denne kontakt ved limningen, at kontaktlim kaldes for netop kontaktlim. Kontaktlim giver en stærk samling og er især god til større flader. Kontaktlim binder på de fleste materialer som træ, læder, tekstiler, laminat, plast og metal.

Kontaktlim hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af fugemasser, lim og tape fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ESSVERolibaDanaGorilla og mange flere. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige fugemasser, spartelmasser, lim og tape.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige lim typer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.