Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Trælim

Kvalitets trælim til ethvert budget

Når det kommer til træprojekter, er valg af den rigtige trælim afgørende for et vellykket resultat. Hos Dorch & Danola tilbyder vi et bredt udvalg af trælim i alle prisklasser, så du kan finde den perfekte løsning, der passer til dit projekt og dit budget. Uanset om du er en erfaren snedker eller en ivrig gør-det-selv-entusiast, har vi trælim, der passer til dig. Vores sortiment spænder fra økonomiske valgmuligheder til premium trælim, alle med fokus på holdbarhed og pålidelighed.

PU Lim

PU lim er særdeles velegnet til at lime træ udendørs eller i eksempelvis fugtige miljøer. PU lim har nogle egenskaber der gør den ekstra hårdfør og vejrbestandig. PU lim er lidt mørkere i farven end andre lime og skummer normalt op under anvendelse. Det optimale resultat ved brug af PU lim fås ved ophærdning under pres. PU-lim hærder ved fugt og varme, så den opbevares tørt, køligt og helt tæt tillukket.

PU Lim til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af PU Lim. Vi tilbyder monteringslim fra noge af de mest anerkendte brandre, heriblandt ESSVE, Gorilla og Dana der tlbyder limen i allerhøjeste kvalitet. Var det ikke lige PU Lim, du var på udkig efter, men mere en anden type lim, så tilbyder vi også sekundlim, kontaktlim, monteringslim og mange andre, så dit behov dækkes helt optimalt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.