Facebook Pixel
Record Bakkesæt SC3/SC4 til skåle op til 200mm
Varenummer (SKU): REC62356
lagervare
435,00 kr. 348,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Dette bakkesæt er yderst populært på grund af den høje fleksibilitet. De kan bruges både til udvidelse og indsnævring og kan monteres bag andre bakkesæt for at gøre trædrejningen endnu mere effektiv. De bløde knopper er designet til at holde træet uden at gøre skade på det. Derfor er sættet her ideelt til projekter, der kræver sidst hånd på værket eller sidste touch.

Udvidelse: 95-215 mm
Sammentrækning (Spigot): 59-170 mm
Sammentrækning (Square): 53-154 mm


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: REC62356

Record Bakkesæt SC3/SC4 til skåle op til 200mm

435.00 DKK

Anbefalede produkter