Facebook Pixel
Record Fleksibelt Reduktionsstykke 20-60 mm
Varenummer (SKU): RECCVA100-50-102
lagervare
85,00 kr. 68,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Dette reduktionsstykke er yderst fleksibelt og kan bruges til mange forskellige formål. Det kan for eksempel være som adapter til elværktøj eller som skræddersyet udsugningsport.


Hvis maskinen, der producerer spåner, ikke har nogen udsugningsport, kan denne adapter monteres ved at bruge de fire huller til skruer, så en passende slange kan monteres.


Adapteren kan også bruges til at sættes direkte på en 2,5" diameter udsugningssystem, og profilen med trin kan justeres, så den passer til porten på elværktøjet.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Varenummer: RECCVA100-50-102

Record Fleksibelt Reduktionsstykke 20-60 mm

85.00 DKK