Facebook Pixel
Record Skivepudser DS300
Varenummer (SKU): RECDS300-EP
lagervare
2.700,00 kr. 2.160,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Skivepudseren er fremragende bygget og er en stærk maskine; en rigtig arbejdshest som giver en solid service i mange år frem. Den har en støbejernsbase, disk og bord, hvilket gør denne maskine mere end i stand til at udholde selv svære slibeopgaver. Den kraftfulde motor giver masser af kraft, og drejningsmoment gør det nemt for den at håndtere store emner. Den dynamisk balancerede disc sikrer glidende arbejde. 


Maskinen er i en liga for sig selv, når det kommer til andre skivepudsere. Når man ser den i aktion, snakker maskinen for sig selv.


Specifikationer

Disc Størrelse:    305 mm

Bordstørrelse:    435 x 165 mm

Motor input P1:    0.8 kW

Disc hastighed:    1420 rpm

Motor output P2:    0.55 kW

Motor:    1 hp

Vægt:    33 kg

Størrelse:    H400 x W510 x D450 mm
Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: RECDS300-EP

Record Skivepudser DS300

2,700.00 DKK