Få alt i trykluftsværktøj fra Senco hos Dorch & Danola

38 vare(r)

pr. side

Senco - Gør hårdt arbejde nemmere

Senco har 60 års erfaring inden for befæstelse, og kun befæstelse. Det er det, de arbejder med og specialiserer sig i.

Fordi Senco har beholdt dette fokus i så mange år, er det høj kvalitet i trykluftsværktøj, forskellige typer pistoler og søm og klammer, du får, når du vælger Senco som dit foretrukne mærke. Du får alt i klammepistoler, dykkerpistoler, stavsømpistoler, coilsømpistoler, kompressorer, søm, dykkere, klammer og meget mere, når du vælger Senco.

Værktøjet er en pålidelig partner, der stabilt vil kunne udføre det arbejde, du sætter den til.
Mærkets fokus på kvalitet og godt håndværk stammer fra dengang, hvor Made in America var et af de højeste kvalitetsmærker, der kunne tillægges et brand. De mange års erfaring inden for netop befæstelse med trykluft giver dig et gennemprøvet produkt, der bliver brugt af professionelle håndværkere verden over.

Det bliver stadig fremstillet i Ohio, USA. Som Senco selv siger, gør deres værktøj hårdt arbejde nemt.

Spar penge på Senco med vores kampagne

I vores Senco tilbud kan du finde alverdens produkter fra det kvalitetsbevidste mærke. Her kan du spare helt op til 70%. I kampagnen kører stærke tilbud på trykluftværktøj, der kan gøre arbejdet meget nemmere. Her finder du blandt andet sømpistoler, dykkerpostoler, kompressorer, søm og andet tilbehør.

Her på www.dorchdanola.dk har vi altid et udvalg af søm, klammer og trykluftværktøj fra Senco. Vi har nogle gode priser på Senco og en hurtig levering.

Vi reparerer Senco på vores eget serviceværksted og sælger reservedele til Senco maskiner.
Du er velkommen til at kontakte os for mere info, tilbud og priser omkring Senco på tlf. 66 15 50 40 eller mail info@dorchdanola.dk, og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Se vores udvalg af Senco & Duraspin maskiner til gode priser her. Senco bestilles direkte hos leverandøren til dig og står derfor som "Ikke på lager". Det betyder dog ikke at forsendelsestiden er forhøjet noget særligt.

Kampagnen gælder til 31. december 2020 eller så længe lager haves.

Læs mere
Læs mindre