Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Stubai båndkniv 240mm
Varenummer (SKU): ST-336003
Fjernlager
295,00 kr. 236,00 kr.
Beskrivelse

Stubai båndkniv som er smedet af høj kvalitet stål, hærdet og slebet. Båndklinge med lille krumning og med konkav slibning.
Leveres med PVC klingebeskyttelse.

Båndkniven er velegnet til snittearbejde, afbarkning, tømmerarbejde og lignende form for træarbejde.

 

 Klinge længe   240 mm                                     
 Klinge bredde  30 mm
 Total længde  400 mm
 Vægt  400 g


Båndkniven bruges på samme måde som en bugthøvl, idet man holder den med begge hænder og trækker den ind mod sig selv, men hvor der på bugthøvlen indstilles en spåntykkelse, kommer det i højere grad an på håndelag ved båndkniven.

 

Andre navne for båndkniv: afbarkerkniv, barkkniv, afbarkerjern, bondehøvl, bænkkniv, bødkerkniv, båndjern, hjulmandskniv, spånhøvl, spånkniv.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*ST-336003*
Varenummer: ST-336003

Stubai båndkniv 240mm

295.00 DKK