Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Båndskruer

Båndskruer - Gipsskruer

Båndskruer er kendetegnet ved at der er en række gipsskruer monteret på et bånd. Båndskruen anvendes til ophæng af gipsplader og gipsloft, så du undgår at lede efter skruerne, når du står med en gipsplade over hovedet. En gipsskrue som bruges, når du bygger en gipsvæg eller et gipsloft. Disse skruer til gipsvæg kaldes også en gipspladeskrue, og den har til formål at holde gipspladerne fast på underlaget – ofte et skelet af træ eller stål. 

Båndskruer - Gipsskruer hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af båndskruer - gipsskruer. Vi tilbyder båndskruer - gipsskruer fra nogle af de mest anerkendte brands, der altid leverer i høj kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet rustfrie A4 skruergipsskruerpistolsøm og mange flere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige skruer og søm eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.