Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Udendørs skruer

Udendørs skruer til udendørs brug 

Udendørs skruer er oftest lavet i rustfrit stål med en godkendt overfladebehandling klasse C3 eller C4 eller rustfri skruer A2 eller A4. Essve også nogle skruer, som er lavet i Corrseal (CS) og det har en effektiv rustbeskyttelse og kan derfor også bruges til udendørs brug. Ofte bruger folk indendørsskruer til udendørs brug, hvilket kan medføre at skruen smitter af på træværket eller at træværket knækker. 

Udendørs skruer hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af udendørs skruer. Vi tilbyder udendørs skruer fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ESSVE m.fl, der altid leverer i høj kvalitet. I vores sortiment finder du blandt andet rustfrie A4 skruergipsskruerpistolsøm og mange flere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige skruer og søm eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.