Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Starrett

Find lige det Starrett værktøj du søger her hos Dorch & Danola.

Vi har et bredt udvalg af hulsave, bajonetsavklinger og andet værktøj i høj kvalitet fra den kendte og anerkendte amerikanske værktøjs-fabrikant Starrett.

Starrett er særligt kendte for deres ekstraordinære hulsave, som er blandt de allerbedste på markedet. De er lavet efter firmaets motto om præcision, kvalitet og udvikling, hvilket sikrer, at du får værktøj af allerhøjeste kvalitet, når du vælger Starrett. 

Over 140 års erfaring med fremstilling af værktøj

Starrett er en værktøjs-fabrikant med en ikke uvæsentlig erfaring og historie.

Siden grundlæggelsen i 1880 har Starrett fremstillet mere end 5.000 forskellige varianter af deres hulsavklinger, båndsavklinger etc. De over 140 års know-how har Starrett taget med sig frem til nutiden, hvor deres værktøj er markedsledende på verdensplan.

Leroy S. Starrett grundlagde firmaet med en idé om at udvikle noget brugbart, som folket gerne ville have og kunne bruge. Selvom mange før ham har haft samme type idé, har ingen kunne udføre den helt ligesom ham.

Med ukuelig optimisme og tro på sig selv drev han udviklingen af firmaet og på trods af flere setbacks undervejs, opgav han aldrig. Den stædighed, og de erfaringer som fulgte med, kan du som forbruger nyde godt af, når du køber nyt værktøj fra Starrett.

Stort udvalg af hulsave, hulsavsæts og andet værktøj fra Starrett

Hos Dorch & Danola er vi glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af værktøj fra Starrett.

Starret er særligt kendt for deres hulsave. Hulsave bruges f.eks. til boring af større huller i materialer som træ, plast, gips, metal eller sågar sten og murværk. Hulsaven vil typisk blive brugt, når der skal bores huller til ledningsføring eller rørføringer, eller når der skal laves udskæringer i bordplader. Mulighederne er mange og med en hulsav fra Starrett, er du sikker på, at du ikke går ned på udstyret.

Du kan også finde komplette hulsavssæt fra Starrett med bor i flere forskellige størrelser, hvilket kan være rart at have, så man altid kan finde et bor i den helt rigtige størrelse.

Få Starrett lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber Starrett hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover Starrett har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Stanley, Spekter og Spectra. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.