Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Powerbanks & ladekabler

Powerbanks - Din transportable lader

En powerbank oplades via en USB-port på samme måde, som du oplader dine andre mobile enheder. Med en powerbank ved hånden, har du altid strøm til dine mobile enheder, hvis du befinder dig på steder, hvor stikkontakten ikke er tilgængelig. 

Ladekabler til din mobile enhed

Oplad din mobiltelefon fra arbejdsradioen, bilen, powerbanken eller fra andre enheder, hvor stikkontakten ikke er tilgængelig, med et af kablerne vi forhandler her hos Dorch & Danola. 

Tilbehør til mobiltelefoner

Hos Dorch & Danola har vi sammensat et sortiment af tilbehør til mobilen. Du finder ladekablerbluetooth højttaler og headset og meget mere. Produkterne er bygget til brug. Vi tilbyder produkterne fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MakitaMilwaukeeNaztech m.fl.  

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige tilbehør til mobiltelefoner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.