Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Crown drejejern (Brand)

Crown drejejern til trædrejning

Som en familieejet virksomhed omfatter Crown Tools virkelig det, der er bedst ved britisk produktion: innovation og kvalitet med et traditionel twist. Crown er kendt for at levere drejeværktøjer af høj kvalitet, der er testet i tid, med stolthed ved at fremstille håndlavede traditionelle træbearbejdningsværktøjer med en kombination af gamle og nye teknikker i over 50 år.

Drejejern fra Crown hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Crown. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.