Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Robert Sorby drejejern (Brand)

Robert Sorby Drejejern til trædrejning

Robert Sorby tilbyder i øjeblikket 34 standard drejeværktøjer, hvoraf de fleste findes i forskellige størrelser. Anset som det væsentligste er værktøjerne i Robert Sorbys Core-serie udviklet gennem hundreder af års erfaring, omhyggelig opmærksomhed på detaljer. TurnMaster- og Multi Tip RS-værktøjerne tilbyder utrolig rækkevidde, mens andre som Robert Sorbys spiral- og tekstureringsværktøjer skaber betagende mønstre og former, perfekt til dem, der er interesseret i dekorative teknikker.

Drejejern fra Robert Sorby hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af drejejern fra Robert Sorby. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.