Facebook Pixel
Vicmarc Bakkesæt VM120/150 med svalehaleform 105mm
Varenummer (SKU): V00676
lagervare
815,00 kr. 652,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Dette bakkesæt med svalehaleform er designet til at holde skåle ved at udvide til en fordybning eller klemme til en tap. Svalehalerne gør, at dine emner sidder sikkert og stabilt monteret på drejebænken. 


De størrelser, der ses på billede 2, angiver størrelsen når bakkesættet udgør en fuld og komplet cirkel. VM120 og VM150 giver omkring 48mm udvidelse udover de størrelser, der er vist her, medmindre andet er angivet. Alle svalehalerne har en indre svalehalevinkel på 13 grader og en ydre svalehalevinkel på 13 grader.


Beskrivelse              Dim A      Dim B      Dim C

Svalehale 105mm     84mm      105mm     120mm


OBS*  dette bakkesæt kan udvide sig fra 105mm (en perfekt cirkel) til 120mm. Bagsiden af dette bakkesæt er blevet slebet, så du undgår skruehuller, der går igennem svalehale-sektionen. Det har reduceret mængden bakkesættet, kan udvides til, men til gengæld undgår du at få mærker på dine emner. Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: V00676

Vicmarc Bakkesæt VM120/150 med svalehaleform 105mm

815.00 DKK

Anbefalede produkter