Facebook Pixel
Vicmarc Bakkesæt VM120/150 med standard kæber
Varenummer (SKU): V00695
lagervare
600,00 kr. 480,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Her får du et Vicmarc bakkesæt med standard kæber. Dette bakkesæt følger med til alle spændepatroner, men du kan også vælge at købe det separat.


Tallene på billede 2 indikerer størrelsen, når bakkerne former en perfekt og komplet cirkel. Spændepatronerne VM120 og VM150 tilbyder cirka 48mm udvidelse udover disse angivne størrelser. Bakkesættet med svalehaleform har en indre svalehalevinkel på 14 grader ved klemning og ydre svalehalevinkel på 14 grader ved udvidelse. De smarte svalehaler gør, at dine emner er sikkert spændt fast på drejebænken. 

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: V00695

Vicmarc Bakkesæt VM120/150 med standard kæber

600.00 DKK

Anbefalede produkter