Vicmarc svingbar vangeforlænger 400mm til VL300

Varenummer:
V01125

På lager

Inkl. moms: 7.035,00 DKK Ekskl. moms: 5.628,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer

VL300 Svingbare vangeforlænger er ideel til trædrejere, der ofte fjerner spindeldokken fra vangen. Ved at kunne svinge vangeforlængeren ud til siden får du som trædrejer mere plads over vangen, når du for eksempel skal dreje skåle eller beholdere uden ulejligheden ved at skulle løfte spindeldokken på og af vangen.


Det gode ved den svingbare vangeforlænger er, at den også kan bruges som en ekstra vange. Den ekstra vange er 400mm lang og med den placeret ved bænken, bliver længden nu 910 mm lang.


Sådan gør du:

STEP 1 - Sørg for at låsen er lukket, før du bevæger pinoldokken hen til endesupporten.

STEP 2 - Åben låsen, når pinoldokken er spændt i position.

STEP 3 - Sving den ud til din ønskede position.


Hængslets design sørger for, at pinoldokken kan svinge ud og tilbage, væk fra selve bænken. 
Bemærk
Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 5-10 Kg. Max 20 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 5-10 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 5-10 Kg. DKK 109,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*V01125*