Facebook Pixel
Yeti Tool Stylus Klinger til Vinylskæring
Varenummer (SKU): YT-21167
lagervare
163,00 kr. 130,40 kr.
Antal:
Beskrivelse

Stylus Klinger til Vinylskæring fra Yeti Tool


Her får du et sæt med 15 klinger til vinylskæring til din CNC Stylus. Pakken har klinger med 3 forskellige skærevinkler, så de passer til et stort udvalg af materialer. Det er nemt og simpelt at udskifte klingerne, når du bruger CNC Stylus beholder til vinylskærere.


Disse klinger medfølger:

  • 60 grader klingevinkel til at skære i tykke emner som kort, vinyl, stof, kork og magnet.
  • 45 grader klingevinkel til at skære i medium tykkelse emner som vinyl, papir og tynde kort.
  • 30 grader klingevinkel til at skære i tynde emner som for eksempel film.


Specifikationer

  • 60 graders klinger - 5 dele
  • 45 graders klinger - 5 dele
  • 30 graders klinger - 5 dele
  • Materiale: Cementeret tungsten karbid
  • Skærediameter: 2,0 mm
  • Skærelængde: 23 mm
  • Mål: 20 x 14 x 2 cm

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: YT-21167

Yeti Tool Stylus Klinger til Vinylskæring

163.00 DKK