Facebook Pixel
Sål til Festool kantfræser OFK 500 med sug, tillader at have en støvsuger monteret når OFK500 bruges til at fræse et lille hul eller bundhul. 
3D Sål med sug til Festool OFK 500
Sål til Festool kantfræser OFK 500 med sug, tillader at have en støvsuger monteret når OFK500 bruges til at fræse et lille hul eller bundhul. 
Varenummer (SKU): 100359
lagervare
79,00 kr. 63,20 kr.
Antal:
Beskrivelse
Sål med sug til Festool OFK 500 kantfræser
Sålen tillader at have en støvsuger monteret når OFK500 bruges til at fræse et lille hul eller bundhul, hvor den originale Festool sugeskærm ikke kan anvendes. Sålen er designet til brug sammen med en D27 støvsugeslange og er tiltet til siden for at have bedre plads til greb under brug.

Sål med sug monteres nemt ved at fjerne de 3 orginale skruer og den originale bakelitsål fra OFK 500. Monter den nye sål med sug med de originale skruer til kantfræseren. Sålen er udformet så den udnytter det originale sugesystem på Festool kantfræseren OFK 500, så suget eller støvopsamlingen er mere koncentreret omkring fræsejernet.
 
Kun 5 mm tyk sål, for ikke at miste for meget af fræsehøjden.

Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: 100359

3D Sål med sug til Festool OFK 500

79.00 DKK