Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Gulvpropfræsersål til Festool OFK500

Propfræser sål til affræsning af gulvpropper med Festool fræser OFK 500. Hurtigt og nem udskiftning af fræsesålen.


3D Propfræse sål til Festool OFK 500

Gulvpropfræsersål til Festool OFK500

Propfræser sål til affræsning af gulvpropper med Festool fræser OFK 500. Hurtigt og nem udskiftning af fræsesålen.


Varenummer (SKU): 100358
lagervare
79,00 kr. 63,20 kr.
Antal:
Beskrivelse
Gulvpropfræsesål passer til Festool OFK 500 kantfræser
Propfræsersålen er ideel til affræsning af gulvpropper. Propfræsersålen hæver Festool kantfræserens originale sål med 12 mm, så den kan glides over træpropper. Fræsesålen er udført i grøn plast og har en god slidstyrke. Skånsom mod underlag og glider nemt over træet.

Propfræser sålen monteres nemt ved at fjerne de 3 originale skruer og den originale bakelit fræsesål fra OFK 500. Monter gulvpropfræsesålen med de originale skruer til kantfræseren. Denne sål giver kantfræseren OFK500 12 mm fri højde til "proppen", der kan komme under fræserens oprindelig sål. Bakelitsålen kan anvendes ved brug, dog anbefales det, at bruge lidt længere skruer til at spænde propfræsesålen fast til kantfræseren. 

Perfekt arbejdsresultat på grund af fræserens og drivakslens stabile forbindelse og som følge af en uovertruffen omdrejningsnøjagtighed.
Den ideelle afbalancering sikrer en nøjagtig føring af fræseren.
Fræsesålen er tilpasset optimalt til fræseren, med præcis fræsedybdeindstilling ned til en tiendedel millimeter med OFK 500.
Hurtig og nem udskiftning af fræseværktøj og såler. 
Omdrejningstal ubelastet: 28.000 omdr./min.

Kan glide over træpropper MAX ø30 x 11mm.

Udstyr som IKKE følger med Propfræsersålen, men som skal bruges sammen med den er: CMT overfræserbor HM 28x16 S901.28018

Bemærk - 3D printede dele kan have små skønhedsfejl i overfladen, da det netop IKKE er et sprøjtestøbt emne.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*100358*
Varenummer: 100358

3D Propfræse sål til Festool OFK 500

79.00 DKK